top of page
ROSKILDE

Det Glade Jordbær er mulighedernes markedsplads

Hos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på? 

Hos Det Glade Jordbær prioriterer vi at give tilbage til de jordbærsælgere der levere et godt stykke arbejde. Vi udfordrer, tester og talentudvikler - for din skyld.

Som medarbejder hos Det Glade Jordbær bliver du dagligt belønnet for din gode indsats med mulighed for at tjene helt op til 170,- i timen.

Som åbne/lukkeansvarlig vil dine vagter bestå af omkring 11 timer, så du kun kan nøjes med ca. 3 vagter om ugen og stadig have det der svarer til en fuldtidstilling. Og vi lover dig - Tiden flyver afsted! 

Det er selvfølgelig i vores interesse at du når dine mål, så du kan få mest muligt i løn. Derfor hjælper vi dig hele vejen og fylde din rygsæk med en masse brugbar erfaring, som vil give dig muligheder i dit fremtidige arbejdsliv. 

 

Har du kørekort og tror du der gemmer sig et lille salgstalent nede i mavsen, så tøv endelig ikke med at sende os en ansøgning i formularen nedenfor. 

Dansk færdighed  *

DårligBegynderGodtFlydendeModersmål

 (WEEKENDER ER ET KRAV) 

Question Mark

Vores travleste dage på ugen er lørdag og søndag. Det er derfor et krav at du kan arbejde i weekeden, dog ikke hver weekend.

Question Mark
Dage du kan arbejde
Kørekort

Tak! Vi kontakter dig.

Hoved- kontor

Bytoften 16

4000, Roskilde 

kontakt os

ARBEJDS-
TIDER

Man - Fre

10:00 – 18:00

Lør - Søn

10:00 – 18:00

Heligdage

10:00 – 18:00

bottom of page